Szukaj

Czas na przetwory!

Klub Dobra

Instruktor:

Marzena Krysińska

Adres:

ul. Graniczna 31,
Dobra

Godziny otwarcia:

pon: 16:00-20:00
wt-pt: 12:00-20:00

Telefon:

91 424 19 35

E-mail:

mkrysinska@gckib.pl

Klub nieczynny w dniach:

nieczynne 14,17,18.11.2025

Sezon na przetwory już się zaczął i potrwa do końca lata. Warto wykorzystać ten czas na przygotowanie zapasów, które jesienią i zimą będą cieszyć smakiem i przypominać ciepłe dni.

Dziś zapraszamy do przygotowania przetworów z truskawek.

Warto dać się ponieść wyobraźni i nie ograniczać wyłącznie do tradycyjnych receptur.Na przetwory wybieraj mocno dojrzałe owoce najwyższej jakości, aby mieć gwarancję, że przetrwają wiele miesięcy. Duża zawartość cukru w dojrzałych owocach działa konserwująco.

Życzymy satysfakcji z wykonanych własnoręcznie przetworów.

Autor: Edyta Sztylc

wprowadził: Administrator

Klub Dobra

Instruktor:

Marzena Krysińska

Adres:

ul. Graniczna 31,
Dobra

Godziny otwarcia:

pon: 16:00-20:00
wt-pt: 12:00-20:00

Telefon:

91 424 19 35

E-mail:

mkrysinska@gckib.pl

Klub nieczynny w dniach:

nieczynne 14,17,18.11.2025

Aktualności z Dobrej

Dobra

Rozgrzewająca zupa z dyni – kulinarne warsztaty z Dobrawiankami

Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne z Dobrawiankami, podczas których przygotujemy pyszną zupę z dyni. Będzie aromatycznie, smacznie i bardzo jesiennie!

Dobra

Warsztaty herbaciane – Czas na herbatkę

Spotkajmy się na warsztatach herbacianych z Dobrowiankami w Klubie GCKiB w Dobrej – odkryj smak i magię herbaty!

Dobra

Emocje jeszcze w nas…

Magiczny wieczór pełen historii, muzyki i wzruszeń – "Statek szczecińskich osobliwości" oczarował publiczność w GCKiB w Dobrej!

Dobra

Tradycyjne smaki regionu – warsztaty kulinarne w Klubie w Dobrej z „Dobrawiankami”

W Klubie w Dobrej odbyły się smakowite warsztaty kulinarne z „Dobrawiankami”, podczas których królowały tradycyjne szare kluski ziemniaczane.

Nasze kluby i biblioteki

Przejdź do treści