Szukaj

Warsztaty kulinarne w Stolcu

logo gckib

Klub Stolec

Instruktor:

Luiza Supernak

Adres:

Stolec 9

Godziny otwarcia:

wt-艣r,sb: 10:00-18:00
czw-pt: 14:00-22:00

Telefon:

91 424 19 69

E-mail:

lsupernak@gckib.pl

Klub nieczynny w dniach:

Podczas ostatnich zaj臋膰 kulinarnych upiekli艣my smaczne, aromatyczne ziemniaczki. By艂a to propozycja pani Stasi 馃檪 bardzo s艂uszna i pewnie nie raz jeszcze z tego przepisu skorzystamy 馃檪

Na poprzednich zaj臋ciach by艂o natomiast bardzo s艂odko i deserowo. Przygotowali艣my kokosowe ciasteczka budyniowe. Wysz艂y bardzo kruche i przepyszne 馃檪 Przygody kulinarne zawsze sprawiaj膮 nam du偶o przyjemno艣ci.

Autor: Luiza Supernak

Klub Stolec

Instruktor:

Luiza Supernak

Adres:

Stolec 9

Godziny otwarcia:

wt-艣r,sb: 10:00-18:00
czw-pt: 14:00-22:00

Telefon:

91 424 19 69

E-mail:

lsupernak@gckib.pl

Klub nieczynny w dniach:

Aktualno艣ci ze Stolca

Stolec

Fotografia przedstawia jesienny pejza偶.

Jesienne warsztaty plastyczne

W naszej filii w Stolcu warsztaty plastyczne opanowa艂a jesie艅. Zacz臋li艣my od kasztan贸w. Powsta艂y kasztankowe zwierzaki. Na kolejnych zaj臋ciach powsta艂y ludziki, r贸wnie偶 z kasztan贸w.  P贸藕niej przysz艂a

Stolec

Fotografia przedstawia stroik z kwiat贸w i ga艂膮zek.

Warsztaty florystyczne w filii w Stolcu

W naszej filii po raz kolejny spotkali艣my si臋 z Pani膮 Ma艂gosi膮, aby dalej zg艂臋bia膰 tajniki florystyki 馃槉 Tym razem powsta艂y zwi膮zane z dniem Wszystkich 艢wi臋tych

Stolec

Fotografia przedstawia front budynku ozdobiony wiankami z kwiat贸w.

Podsumowanie projektu Market Groseria w Stolcu.

鈥濷d 26 sierpnia do 26 wrze艣nia ma艂y sklep w Stolcu wype艂niony by艂 spotkaniami, teatrem, muzyk膮 i ta艅cem. Dzi臋ki wsp贸艂pracy zespo艂u Zaytun, Gminnego Centrum Kultury w

Stolec

Fotografia przedstawia m臋偶czyzn臋 rozdaj膮cego zeszyty zatytu艂owane "Pytania do przesz艂o艣ci".

Pytania do przesz艂o艣ci

Kim jeste艣my? Sk膮d przyszli艣my? Dok膮d zmierzamy? Po kim odziedziczyli艣my nos, a dzi臋ki komu mamy talent do rysunku? Jak g艂臋boko w histori臋 si臋gaj膮 korzenie Twojej rodziny?

Nasze kluby i biblioteki

Przejd藕 do tre艣ci